El 100% de lo que recaudemos con estos anuncios lo dedicaremos a fines relacionados con la adopción

sábado, julio 01, 2006

Adopcion. Television. Programa sobre adopción en la TV3 el próximo Domingo 02 de Julio a las 22:05h


Adopcion. Television.
Ayer mirando la TV vi que anunciaban un programa sobre adopción para el próximo Domingo 02 de Julio a las 22:05h en el que nos presentan en el programa de la TV3 (la primera cadena autonómica de Catalunya), la experiencia de 4 personas que van a buscar a sus hijos a orfanatos en China y Rumanía.

En el prólogo comentan que presentarán reportajes sobre orfanatos de ambos países, y comentan que la situación actual de estos orfanatos, respecto a la que se presentó en "las habitaciones de la muerte" ha cambiado.


"30 minuts", diumenge 2 de juliol del 2006 EL VIATGE MÉS IMPORTANT Aquest reportatge narra la història d'una gent normal i corrent embarcada en una aventura que no és normal i corrent. És una història d'esperança, d'alegries, de sentiments a flor de pell, i, de vegades, de desesperació i d'angoixa. Les adopcions internacionals no paren de créixer en molts països d'Europa, i també a Catalunya. Avui veurem com, a vegades, les parelles es plantegen reptes que els superen. Seguim una parella que viatja a la Xina per portar a casa seva una nena que només coneixien per una fotografia. Una noia vol salvar un nen romanès i està disposada a tot i a lluitar contra tots els obstacles que li barren el pas per treure un nadó d'una situació difícil. Una infermera va a Sibèria per adoptar dos nens abandonats, però l'adopció acaba en una tragèdia. Quatre nens, tres viatges, tres finals molt diferents que ens mostren la realitat de molts nens abandonats a llocs del planeta. Visitarem els orfenats de la Xina i Romania, que ja es van mostrar de manera descarnada en dos "30 minuts" de fa uns anys que van quedar gravats en la memòria de moltes persones. Allà, a molts orfenats, les condicions han canviat arran dels reportatges que van significar un important escàndol internacional. Però, sobretot, seguim l'evolució d'unes famílies il·lusionades a fer factible un desig: tenir un fill. Treure un nen de l'abandó i donar família a qui no en té. Pel camí, mostrarem els canvis que es produeixen en les relacions familiars, però també com, a vegades, les famílies poden enfrontar-se amb reptes que els poden superar, com en un dels casos en què s'acullen nens amb problemes i la història acaba molt malament. Una lliçó d'humanitat i de sensibilitat que afecta moltes persones que volen fer el mateix pas: adoptar nens abandonats. Un reportatge de Guy Smith."
El enlace del programa es : http://www.tv3.cat/p30minuts/30Seccio.jsp
-----------------------

Visita http://www.hoyelmejordia.com un espacio dedicado para los que, por el fascinante camino de la adopción, somos padres, o vamos a serlo muy pronto.

-----------------------

No hay comentarios:

Sobre la propiedad intelectual: toda la información que hay en este blog ha sido extraí­da de internet de forma pública. Si hay alguna información que te pertenece y crees que no debe estar, nos lo pides e inmediatamente la retiraremos.